Menú
Alguna vegada has somiat amb els ulls oberts? Ara pots fer-ho, gràcies a Gènesi. Després d'una reeixida temporada a Europa, l'esdeveniment de l'any finalment ha arribat a Espanya i es durà a terme en la bella a l'Escola Dominiques a Barcelona. Prepara't per a quedar captivat per un recorregut de quatre parts a través dels elements de la llum, l'aigua, la terra i les plantes que representen els primers tres dies de la creació en 'Gènesi'. Et submergiràs per complet en una obra mestra arquitectònica poc coneguda.
⭐ 4.6/5
Va ser molt impressionant! Impressionants visuals i sons encantadors dins del lloc.
Una atmosfera meravellosa. L'espectacle va ser un plaer per a veure i gaudir.
Bell i molt impressionant.
Vaig passar un temps increïble i estava emocionat de presenciar el sorgiment d'una nova forma d'art. Moltes gràcies!
Sense cap dubte un dels millors espectacles que he vist, absolutament brillant tant artística com musicalment. No puc esperar per a veure-ho de nou.
Una experiència veritablement impressionant i gairebé surreal. Estàvem emocionats i no podem esperar per a tornar i veure l'espectacle de nou. Moltes gràcies per aquesta increïble instal·lació.
Aquest va ser un espectacle excepcionalment ben fet; l'efecte 'wow' es va amplificar amb la música perfectament sincronitzada. La durada de l'actuació també va ser l'adequada.
L'experiència és simplement sorprenent, la recomano encaridament! Simplement relaxa't, deixa't portar i permet-li fer les seves meravelles.
El Convent de Santa Catalina a Barcelona, fundat en 1219 durant l'episcopat de Berenguer de Palou i la presència de Santo Domingo, inicialment es va situar en el barri jueu. En 1223, es va construir un nou convent gòtic en la plaça de Santa Catalina, gràcies al suport del Rei Jaume I. Fins a la seva desamortització i demolició en 1835, el convent va ser un destacat centre d'evangelització. La Comunitat de Dominics es va restaurar en 1889 i persisteix als carrers Bailèn i Ausiàs Marc, continuant una tradició de més de 800 anys, amb figures notables com Sant Ramón de Penyafort i Sant Francesc Gil de Frederich. El llegat del Convent de Santa Catalina perdura en la història religiosa i cultural de Barcelona.
TENS ALGUN DUBTE?
És possible que trobis aquí la resposta.